Her kan du læse et uddrag fra onsdagens døgnrapport

Profilbillede
dato

Stubbekøbing er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

SLAGELSE: Kvinde påkørt i fodgængerfelt

I går klokken 11.56. kom en 20-årig mand kørende i bil ad Bredegade i Slagelse. Her overså han en kvindelig fodgænger i fodgængerfeltet, som blev ramt af bilen og slynget nogle meter hen ad vejen. Kvinden kom alvorligt til skade, og blev kørt til sygehuset for behandling af sine skader.

 

VORDINGBORG: Overså ældre kvinde med rollator

Da en 21-årig kvinde i går klokken 12.05 skulle bakke sin bil ud fra en parkeringsplads på Dagmarsvej i Vordingborg, overså hun en ældre kvinde, der kom gående med rollator. Den ældre kvinde kom meget alvorligt til skade og blev kørt på sygehuset med ambulance.

 

SKÆLSKØR: Kvindelig cyklist ramt af knallert

En 15-årig knallertkører kørte af uvisse årsager ind i en kvindelig cyklist bagfra, da de begge kom kørende ad Næstvedvej i Skælskør i går klokken 12.33. Ved sammenstødet kom kvinden til skade og en ambulance blev tilkaldt. Kvinden blev kørt til sygehuset for behandling af hendes skader.  

 

RØDBY: Menneskesmugling

Politiets udlændingekontrolafdeling standsede i går i Rødbyhavn klokken 13.10 en bil, der kom med færgen fra Tyskland. I bilen sad en udenlandsk mand med gyldige rejsedokumenter og en udenlandsk kvinde, der ikke havde gyldigt id. Derfor blev de begge anholdt. Kvinden blev sigtet efter udlændingeloven, og manden blev sigtet for menneskesmugling. Han forventes fremstillet senere i dag.

 

SLAGELSE: Mand lå på spor

I går klokken 13.30 fik politiet en anmeldelse om, at en mand havde lagt sig på et spor på Slagelse togstation, og han ville ikke flytte sig. Det betød et kortvarigt stop i togtrafikken. En politipatrulje kørte til stedet, og betjentene fandt ganske rigtigt en 32-årig mand liggende på sporene. Betjentene fik ham på benene og tog ham med på politistationen i Næstved, hvor han fik mulighed for at hvile ud nogle timer.

 

TUREBY: Lastbil landede på siden

Det venstre fordæk punkterede pludseligt, da en lastbil i går klokken 15.03 kom kørende ad Vordingborgvej i Tureby. Det ødelagte dæk betød, at lastbilen trak hårdt mod venstre og kørte over i den modsatte side af vejen og landede på siden på en mark. Færdselsuheldet betød, at vejen var spærret en halv times tid. Heldigvis kom ingen til skade.

 

HASLEV: Hash i handskerummet

En 23-årig mand fra Rønnede kom i går klokken 17.03 kørende i bil ad Frederiksgade, hvor han blev standset af en politipatrulje. Han virkede noget påvirket og blev derfor anholdt og sigtet for at køre i påvirket tilstand. Ved den efterfølgende ransagning af bilen fandt betjentene noget hash i handskerummet, og derfor blev han også sigtet efter lov om euforiserende stoffer.

 

SLAGELSE: Spiste pølsehorn

I går klokken 18.38 kom en 38-årig mand ind i et supermarked på Sorøvej i Slagelse, hvor han havde hapset et par pølsehorn, som han havde spist i forretningen. Desuden havde han lagt en del varer i et indkøbsnet, som han dog havde stillet fra sig, inden han gik op til kassen. Ved kassen forsøgte han at købe et par øl, men det mislykkedes, da hans kort var spærret. Og dermed kunne han heller ikke betale for pølsehornene. Politiet blev tilkaldt, og den 38-årige blev sigtet for butikstyveri.

 

NAKSKOV: Slap vildtfugle ud – sigtet for groft hærværk

Fire mænd blev onsdag aften sigtet for groft hærværk. Omkring klokken 21.00 fik politiet en anmeldelse om, at nogle mænd var i nærheden af en indhegning lidt uden for Nakskov, hvor der gik ca. 400 fasaner. Uvist af hvilken grund væltede mændene indhegningen, så fasanerne slap ud og stak af. På grund af vidneforklaringer fandt politiet frem til en 17-årig mand fra Horslunde, en 23-årig fra Fejø, en 28-årig fra Nakskov og en 29-årig mand fra Nakskov, og de blev alle samtidig sigtet for groft hærværk. Ud over straffesagen vil de fire sigtede formentlig også blive præsenteret for et større erstatningskrav.

 

NÆSTVED: 20-årig med hash

Politiet standsede torsdag klokken 2.05 en 20-årig mand fra Næstved, der kom kørende i Havnegade, i en rutinekontrol. Her viste det sig, at han havde 2,3 gram hash med sig, som blev konfiskeret, og den 20-årige blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

 

 

Offerrådgivningen yder støtte til ofre, vidner og pårørende til ofre for kriminalitet og ulykke. I Danmark er der 12 lokale offerrådgivninger – én i hver politikreds. Hver af disse yder støtte telefonisk og ved fysisk møde. Ring på tlf. 116 006 eller se Offerrådgivningens hjemmeside.

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Tidsrum Udbytte
Karise Rønne Alle Onsdag kl. 11.20 – 21.51 Smykker og kontanter

 

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Holeby Nystedvej Kl. 9.17 – 12.56 ATK 261 12 70 km/t 92 km/t -
Sorø Vestmotorvejen Kl. 5.36 – 8.15 ATK 4204 8 130 km/t 155 km/t -

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

 

SKOLESTART

Onsdag har politiet haft følgende kontroller i forbindelse med skolestart:

 

By Vej Tidspunkt
Dianalund Holbergsvej 6.41 – 10.00 Politiet målte hastigheden med den automatiske trafikkontrol. 299 køretøjer blev kontrolleret, og af dem var der 10 som ikke overholdt hastighedsbegrænsningen på 50 km/t.
Haslev Bækvej 7.50 – 8.05 Alt fint.
Korsør Birkemosevej 7.30 – 8.10 Alt fint
Korsør Jens Baggesens Gade 7.40 – 8.10 En knallert fik et eftersyn, men alt var i orden, og trafikken blev fint afviklet.
Korsør Teilmanns Alle 7.01 – 11.31 Politiet målte hastigheden med den automatiske trafikkontrol. 710 køretøjer blev kontrolleret, og af dem var der to som ikke overholdt hastighedsbegrænsningen på 50 km/t.
Nakskov Fastings Alle 7.30 – 9.00 Alt fint
Nysted Ndr. Kongemarkvej 7.30 – 8.10 Tre unge cyklister fik en løftet pegefinger for at cykle uden at holde på styret.
Næstved Nygårdsvej 7.30 – 8.10 Tæt trafik, men den blev afviklet fint.
Næstved Mogenstrup Parkvej 7.32 – 8.06 Alt fint
Næstved Kildemarksvej 7.40 – 8.10 Trafikken var tæt, men gled fint. En person på el-løbehjul blev sigtet for at køre uden cykelhjelm.
Præstø Klosternakken 7.40 – 8.15 Alt fint
Rødby Strandvej 7.02 – 7.23 Alle kørte pænt
Rødby Strandvej 7.46 – 8.28 Alle kørte pænt
Slagelse Bagervej 7.40 – 8.10 Alt fint.
Slagelse Holmstrupvej 7.45 – 8.20 Alt fint
Slagelse Skovsøgade 7.45 – 8.00 Alle kørte pænt
Sorø Frederiksvej 7.35 – 8.15 En del trafik, som blev afviklet uden problemer
Sorø Rådhusvej 8.20 – 9.00 Alt fint
Sorø Slagelsevej 10.50 – 12.30 Politiet målte hastigheden med den automatiske trafikkontrol. 305 køretøjer blev kontrolleret, og af dem var der to som ikke overholdt hastighedsbegrænsningen på 50 km/t.
Stubbekøbing Rosenvængets Alle 7.30 – 8.10 En bilist blev sigtet for ikke at benytte sikkerhedssele, og to under 15 år, der kørte på el-løbehjul, fik en påtale for ikke at benytte cykelhjem.
Vordingborg Bakkebøllevej 7.30 – 8.00 Alt fint

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Haslev Frederiksgade Onsdag kl. 17.03 23-årig mand fra Rønnede Kørsel i påvirket tilstand
Nykøbing F. Tømmergade Torsdag kl. 1.08 24-årig mand fra Nykøbing F. Spirituskørsel
Nykøbing F. Grønsundsvej Onsdag kl. 10.10 37-årig kvinde fra Horbelev Kørsel i påvirket tilstand
Vordingborg Havnevej Onsdag kl. 19.10 61-årig mand fra Ringe Spirituskørsel

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi