I byen med lokalpolitiet, hurtige knallerter og ild i hækken

Profilbillede
dato

Stubbekøbing er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

 

KORSØR: Hurtige knallerter på Tårnborgvej

Færdselspolitiet var torsdag formiddag på Tårnborgvej, og klokken 10.37 standsede politibetjentene to knallertkørere. Den ene var en 51-årig mand fra Korsør, og hans knallert virkede til at være konstruktivt ændret, så den blev taget med til politistationen til nærmere undersøgelse. Desuden havde han hverken kørekort eller den lovpligtige ansvarsforsikring i orden. Den anden knallerist var en 71-årig mand fra Korsør, og en tur på rullefeltet viste, at hans knallert kunne køre hurtigere end tilladt. Derfor blev han sigtet for at køre på en ulovlig knallert.

 

VORDINGBORG: Satte ild til hækken

Brandvæsen og politi blev torsdag klokken 12.27 kaldt til Ryttervænget i Vordingborg, hvor der var udbrudt brand i en hæk. Ilden var dog slukket af tililende naboer, da beredskabet nåede frem, men det viste sig, at det var en 58-årig mand, der havde mere end svitset ukrudt med sin ukrudtsbrænder. På den måde havde varmen antændt hækken, så den 58-årige blev sigtet for overtrædelse af beredskabsloven.

Husk, at du kan læse en stribe gode råd om brug af ukrudtsbrændere på Beredskabsstyrelsens hjemmeside.

 

VORDINGBORG: 16-årig på hurtig knallert

Torsdag eftermiddag fik politiet en anmeldelse om en hurtigtgående knallert, som kørte rundt i centrum af Vordingborg. En patrulje fra færdselspolitiet kørte til stedet, og en 16-årig fyr fra Præstø kom da også ræsende på knallert på Chr. Richardtsvej. Et tjek af knallerten på færdselspolitiets rullefelt viste, at den kunne køre noget hurtigere end tilladt. Den 16-årige blev derfor sigtet for at køre på en ulovlig knallert, og han står nu til en bøde og en betinget frakendelse af kørekortet.

 

RØDBYHAVN: Eftersøgt mand anholdt

Ved indrejsekontrol af en bus, der kom fra færgen i Rødbyhavn torsdag klokken 18.00, traf politiets udlændingekontrolafdeling en 29-årig udenlandsk mand. Et tjek af den 29-årige afslørede, at han var eftersøgt at udenlandske myndigheder, så han blev anholdt klokken 18.23. Den 29-årige fremstilles fredag i grundlovsforhør, hvor retten skal tage stilling til, om han kan udleveres til myndighederne i sit hjemland.

 

NÆSTVED: I byen med lokalpolitiet

Lokalpolitiet i Næstved var torsdag på en aftenpatrulje i centrum af Næstved. Klokken 18.28 faldt vejen forbi Axeltorv, hvor flere borgere har gjort opmærksom på, at nogle unge holder til og en gang imellem optræder noget utryghedsskabende. Torsdag var der seks personer i alderen 15-17 år, som politibetjentene fik en god snak med – ikke mindst om, hvordan man optræder hensynsfuldt i det offentlige rum.

Klokken 20.42 var lokalpolitiet nået til Snerlevej, og her så betjentene en bil, der dog hurtigt forlod området ved synet af politiet. Betjentene tjekkede en mand, der stod på stedet – det var en 22-årig mand, som viste sig at have 1,4 gram hash på sig. Det ulovlige stof blev konfiskeret, og den 22-årige blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Lokalpolitiet tjekkede klokken 21.10 en 17-årig fyr på Hvedevænget. Han havde 4,2 gram hash og en peberspray på sig, så han blev sigtet for overtrædelse af våbenloven og lov om euforiserende stoffer.

 

NÆSTVED: Ville ikke standse for politiet

Efter en anmeldelse om generende knallertkørsel i området omkring Snerlevej, trillede en politipatrulje torsdag aften gennem området. Klokken 20.50 så betjentene en 15-årig dreng, som kom kørende på knallert på Snerlevej i Næstved, og de besluttede at underkaste knallerten en nærmere undersøgelse. Den 15-årige var dog ikke med på at standse, så han forsøgte at køre fra politiet, men mistede herredømmet over knallerten og kørte ind i et træ. Han kom ikke noget til, men knallerten blev undersøgt, og en måling på et rullefelt viste, den kunne køre hurtigere end tilladt. Den 15-årige blev herefter sigtet for at køre på en ulovlig knallert og for ikke at rette sig efter politiets anvisninger.

 

 

 

Offerrådgivningen yder støtte til ofre, vidner og pårørende til ofre for kriminalitet og ulykke. I Danmark er der 12 lokale offerrådgivninger – én i hver politikreds. Hver af disse yder støtte telefonisk og ved fysisk møde.

Ring på tlf. 116 006 eller se Offerrådgivningens hjemmeside.

 

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Tidsrum Udbytte
Slagelse Parkvej Torsdag klokken 10.15-10.59 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Slagelse Vibevej Torsdag klokken 18.01 En taske med kort og nøgler

 

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Sorø Fægangen Torsdag klokken 15.41-21.15 ATK – bestilt færdselskontrol 166 5 50 km/t 66 km/t -
Stubbekøbing Orevej Torsdag klokken 11.16-17.00 ATK – bestilt færdselskontrol 418 29 50 km/t 76 km/t To klip
Vemmelev Stationsvej Torsdag klokken 8.09-13.30 ATK 48 3 40 km/t 58 km/t Et klip
Vordingborg Kohavevej Torsdag klokken 5.50-11.20 ATK – bestilt færdselskontrol 273 12 60 km/t 91 km/t To klip

 

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft følgende færdselskontroller:

 

By Vej Tidspunkt
Korsør - Torsdag klokken 9.30-12.00 En knallertkører blev standset på en knallert, der kunne køre temmelig hurtigt, og desuden havde føreren hverken forsikring eller kørekort. En anden knallert kunne også køre hurtigere end tilladte, og en tredje blev standset med en passager bagpå, og han blev sigtet for at sidde bagpå. To bilister blev sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen
Næstved Slagelsevej Torsdag klokken 14.00-14.30 Der blev afsløret en narkopåvirket bilist, som også blev sigtet for kørsel uden førerret. Ejeren af bilen blev sigtet for at overlade den til en person uden kørekort. Derudover blev en bilist sigtet for misbrug af prøvemærker

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Korsør Caspar Brands Plads Torsdag klokken 18.08 61-årig mand fra Korsør Spirituskørsel
Næstved Slagelsevej Torsdag klokken 14.15 21-årig mand fra Næstved Narkokørsel

 

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi