Kirppu Loppesupermarked fejrer 5 års genbrugs-vækst

Kirppu Nykøbing Falster fylder 5 år og fejrer fødselsdag d. 1. juni 2024 med gratis fadøl og sodavand for hele familien. (Foto: Kirppu Group ApS)
dato

Lørdag d. 1. juni er der kæmpe 5-års-fødselsdagsfest i Kirppu Nykøbing Falster. Det fejres med lidt godt til ganen, sjov for børnene og et ekstra godt tilbud på standleje, samt konkurrencer på dagen.

Juni skydes i gang med en fødselsdagsfejring, når Kirppu Nykøbing Falster fylder 5 år og holder fødselsdagsfest lørdag d. 1. juni kl. 10. Der er masser af fest- og sommerstemning at komme efter, når dørene åbnes til et godt tilbud, konkurrencer og selvfølgelig gratis fadøl og sodavand. Ud over lidt godt til ganen kan børnene få et billede med Loppen Louie, som også uddeler slikkepinde og krammere. Hvis vejret er godt, vil "Loppeborgen" (hoppeborg), blive pustet op.

Hylderne bugner af friske varer, og er det sommertemaet, man går efter, så er der både tøj i lækre pastel- og pangfarver, planter og krukker til udemiljøet og ikke mindst fyldt op på godt humør blandt personalet i butikken.

En af dem, der glæder sig fejringen, er butikschef Mathias Andersen: 

"Jeg glæder mig til at få en masse gode snakke med både gamle og helt nye standlejere – og ikke mindst med de kunder, der kommer for at gå på loppejagt. Fødselsdagen sidste år var den første, jeg holdt som butikschef, og jeg synes bare alt fungerede super godt. I år kører den lidt mere på rutinen, og det kan bestemt også noget – for så kan jeg forhåbentligt få mødt og snakket med endnu flere fantastiske Kirppu kunder."

Mathias har nu været i butikken i snart 1,5 år, og i den tid er der sket en fantastisk udvikling. Det er tydeligt, at alle aldersgrupper har taget Kirppus koncept til sig, for her er både mange tilbagevendende unge, der kommer og shopper løs med deres venner – og de ældre, som hver dag kigger forbi til en god handel og en hyggelig sludder.

Kundeskaren vokser altså stødt, og derfor opstår der løbende nye behov i butikken. Det betyder, at der er kommet 35 nye stande til, og der er blevet bygget en del om for at optimere.

I Kirppu Loppesupermarked mærker man i høj grad, at interessen for genbrug tydeligt er vokset over årene. Det har naturligvis også betydet vokseværk for kæden, der i dag består af 26 butikker, hvor den seneste åbnede i Frederikshavn 18. maj 2024.

Kilde: Kirppu
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.