Nyt fra Stubbekøbing i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Stubbekøbing er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

RØDBYHAVN: Indrejseforbud til parfumetyv

En 44-årig udenlandsk mand forsøgte lørdag klokken 16.00 at stjæle parfume for 8.000 kroner ombord på færgen Prinsesse Benedicte, men blev afsløret. Manden blev anholdt og sigtet for butikstyveri og for overtrædelse af udlændingeloven. Han har nu fået et forbud mod at rejse ind i Danmark de næste to år og afventer udvisning.

 

STENSVED: Merci fordi du er til…

Mandag klokken 13.13 blev politiet kaldt til et supermarked i Stensved, hvor personalet tilbageholdt en butikstyv, der havde stoppet ikke mindre end 20 æsker chokolade af mærket Merci i tasken og var gået gennem kassen uden at betale for det. Det var en 35-årig udenlandsk mand, som blev anholdt klokken 13.55 og sigtet for butikstyveri. Han blev afhørt på politistationen i Vordingborg, hvor han betalte en bøde på 1.400 kroner. Den 35-årige er nu overført til politiets udlændingekontrolafdeling og hele sagen er forelagt Udlændingestyrelsen med henblik på en afgørelse om udvisning.

 

NYKØBING: Råbte op på banegården

En 46-årig kvinde fra Stubbekøbing var mandag eftermiddag omkring klokken 16.45 på banegården i Nykøbing, og det gik ikke stille for sig. Kvinden, der tydeligvis var fuld, råbte efter andre rejsende og spyttede på gulvet. Den 46-årige blev bortvist fra stedet og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og hun står nu til en bøde på 1.500 kroner for overtrædelsen.

Ud på aftenen var kvinden nået til Stubbekøbing, hvor hun var i et supermarked i Vestergade. Her var hun imidlertid ikke velkommen som kunde, og personalet forsøgte at få hende til at gå. Det lykkedes dog først ved politiets mellemkomst, hvorefter roen atter kunne indfinde sig.

 

NÆSTVED: Tre piger stjal varer

Politiet blev mandag klokken 18.08 kaldt til Næstved Storcenter, hvor personalet i en butik havde opdaget, at tre unge piger havde stjålet varer. De havde nappet sushi og chokolade, som de havde spist på et toilet – uden at betale for varerne. En medarbejder fandt frem til de tre piger, og det viste sig, at de også havde stjålet falske negle og øjenvipper. Det var en 15-årig pige fra Næstved, som var sammen med to 14-årige piger. Deres forældre blev tilkaldt til afhøringen, der fandt sted på stedet, og den 15-årige er blevet sigtet for butikstyveri. De sociale myndigheder er underrettet.

 

NAKSKOV: Eftersøgt kørte vanvidskørsel med narko

I går aftes fik en politipatrulje kig på en mistænkelig bil, der kørte rundt ved Nakskov. De gjorde tegn til føreren om at standse, men det ignorerede han og kørte videre med høj fart. Flere politipatruljer kom til stedet, og der blev lagt såkaldte stinger spikes (en sømmåtte) ud på vejen, som bilen kørte henover og punkterede. Det afholdt imidlertid ikke føreren i at køre videre. Han kom dog ikke langt, før han kom i slinger, og bilen havnede i en hæk. En hundepatrulje var kort efter på stedet, og en politihund sniffede sig hurtigt frem til føreren, der var stukket af til fods og havde gemt sig i et skur i nærheden. Det drejer sig om en 18-årig mand, der viste sig at være eftersøgt. Han blev anholdt og sigtet for at køre vanvidskørsel, og derfor blev hans bil – der i øvrigt var udstyret med stjålne nummerplader - beslaglagt. Den 18-årige blev også sigtet for at køre uden førerret, for at køre i påvirket tilstand, for ikke at efterkomme politiets anvisninger og efter lov om euforiserende stoffer, da han havde narko på sig. Med i bilen var også en 23-årig kvinde, som havde både amfetamin og hash på sig, og derfor blev hun sigtet efter lov om euforiserende stoffer.  

 

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Tidsrum Udbytte
Boeslunde Grønhøjvej, Gryderup Mandag klokken 8.30-12.00 Kontanter i kroner og britiske pund, figurer og en lampe af ukendt mærke
Mogenstrup Lovvej Onsdag klokken 15.00 – mandag klokken 11.00 Personlige papirer og et pas
Slagelse Absalonsvej Fredag klokken 14.45-15.45 Guldsmykker, medicin og en gammel telefon

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Haslev Lysholm Alle Mandag klokken 15.25-19.25 ATK 195 16 50 km/t 69 km/t Et klip
Herlufmagle Helgesvej Mandag klokken 15.40-18.40 ATK 243 7 40 km/t 56 km/t Et klip
Næstved Havnegade Mandag klokken 19.20-22.00 ATK 456 3 50 km/t 69 km/t -
Slagelse Sdr. Ringgade Mandag klokken 13.46-19.30 ATK 1520 - - - -
Sorø Slagelsevej Mandag klokken 9.42-12.15 ATK 324 - - - -

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet ikke afsløret nogen påvirkede trafikanter.

 

 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi