Nyt fra Stubbekøbing i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Stubbekøbing er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

NYKØBING: Tyv tabte kreditkort

På et tidpunkt fra onsdag klokken 19.00 til torsdag klokken 6.45 blev der begået et tyveri fra en byggeplads på Industriparken. Tyven brækkede tre værktøjskasser op og stjal forskelligt el-værktøj. Da politiet torsdag morgen ankom for at lave en gerningsstedsundersøgelse, fandt betjentene et kreditkort, som ikke tilhørte nogen af de håndværkere, der arbejder på stedet. Det lettede efterforskningen noget, og klokken 14.04 fandt politiet frem til den mand, som kreditkortet tilhørte – en 21-årig mand. Han blev anholdt på sin adresse i Nykøbing, og da politibetjentene undersøgte hans bil, fandt de en oplader, som var mærket på samme måde som det værktøj, der blev stjålet på byggepladsen. Den 21-årige blev sigtet for tyveri og taget med til politistationen i Nykøbing, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 15.35.

 

KORSØR: To hurtige knallerter

Under en færdselskontrol torsdag i Korsør standsede færdselspolitiet to knallertkørere – en 15-årig dreng på Dahlsvej og en 43-årig mand på Halskovvej. Begge knallerter blev kontrolleret på et rullefelt, og de kunne begge to køre noget hurtigere end tilladt. Den 15-årige blev sigtet for at køre på en ulovlig knallert, men den 43-årige havde en promille, der var højere end tilladt, og en narkometertest gav udslag for cannabis og metadon. Han blev derfor sigtet for både at køre på en ulovlig knallert og for spiritus- og narkokørsel.

 

KALVEHAVE: Faldt i vandet – to gange

To gange torsdag eftermiddag faldt en mand i vandet i Kalvehave havn. Det var en 59-årig mand fra lokalområdet, som arbejdede på sin båd i havnen med at sikre noget afdækning, der blafrede i den kraftige blæst. I den forbindelse røg han i vandet fra båden, men reddede sig ved egen kraft op på land igen. Han satte sig ind i sin bil, men manglede bilnøglerne og ringede derfor til politiet. Mens han ventede på assistancen, fandt han imidlertid frem til nøglerne, som stadig lå på båden, og selv om et par tililende vidner forsøgte at tale ham fra at gå ud på båden igen, begav den 59-årige sig afsted. Og faldt i vandet på ny. I mellemtiden var politiet nået frem, og efter at vidnerne havde hjulpet ham i land, hjalp betjenten ham retur i varmen.

 

SLAGELSE: 39-årig havde indrejseforbud

Torsdag klokken 17.40 fik politiet en anmeldelse om, at en mand optrådte aggressivt og truende på banegården i Slagelse. Det var en 39-årige udenlandsk mand, som stod på en af perronerne. Da han blev tjekket grundigere i politiets register, kom det frem, at han havde fået et indrejseforbud tilbage i 2018, og derfor blev den 39-årige anholdt og sigtet for overtrædelse af udlændingeloven. Den 39-årige fremstilles fredag i grundlovsforhør.

 

NYKØBING: 18-årig med skunk

Lokalpolitiet var torsdag aften forbi Sophieskolen på Merkurs Plads, efter at flere borgere havde henvendt sig om, at der foregik noget hashrygning. Der var to yngre mænd på stedet: En 19-årig mand fra Stubbekøbing og en 18-årig mand fra Nykøbing, og den 18-årige havde en lille pose med 0,8 gram skunk i hånden. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og står nu til en bøde på 2.000 kroner.

 

NÆSTVED: To anholdt efter vold

En uenighed om køb af et par AirPods førte torsdag aften til, at en 43-årig mand fik nogle slag i ansigtet og blev behandlet på skadestuen. Den 43-årige, der er fra Brøndby Strand, var sammen med sin søn i Næstved for at købe AirPodsene, der var sat til salg på nettet. Da han havde fået dem og skulle til at køre hjem, opdagede han, at de ikke var ægte og konfronterede sælgeren, hvor han fik sine penge retur. Imidlertid opstod der noget mundhuggeri, og den 43-årige blev udsat for vold i form af nogle slag i ansigtet. På grundlag af vidneudsagn fandt politiet frem til en 15-årig og en 16-årig dreng, der blev anholdt klokken 22.25 og sigtet for vold. De to drenge blev taget med til politistationen i Næstved, hvor de blev afhørt, inden de blev løsladt igen senere på natten. De sociale myndigheder er underrettet om sagen.

 

NAKSKOV: Værtshusuro førte til forbud

En 34-årig mand fra Lem må finde et andet sted at skylle støvet af ganen, efter at han natten til fredag fik et forbud efter restaurationsloven. Den 34-årige var på værtshus i Nakskov, men optrådte aggressivt og opfarende, og personalet måtte tilkalde politiet for at få ham bortvist. Den 34-årige var fortsat noget ophidset, og han blev derfor anholdt klokken 1.25 og sigtet for overtrædelse af restaurationsloven. Han blev kort afhørt på politistationen i Nakskov og løsladt igen klokken 2.45 – nu med et forbud mod at komme på værtshuset de næste to år.

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget en enkelt anmeldelse om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Tidsrum Udbytte
Næstved Frihedsvej Tirsdag klokken 17.00-22.00 Et vildtkamera af ukendt mærke, en taske med personlige papirer og kontanter

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Korsør Revvej Torsdag klokken 7.31-9.14 ATK – bestilt færdselskontrol 75 - - - -
Korsør Tårnborgvej Torsdag klokken 18.53-19.53 ATK 163 - - - -
Nykøbing Gedser Landevej Torsdag klokken 21.08-2.20 ATK 212 20 70 km/t 105 km/t Tre klip
Nykøbing Gedser Landevej Torsdag 21.05-2.20 ATK 214 26 70 km/t 101 km/t Tre klip
Næstved Østre Ringvej ved Valmuevej Torsdag klokken 10.23-11.53 ATK 691 1 60 km/t 71 km/t -
Sakskøbing Engestofteven, Slemminge Torsdag klokken 11.00-17.00 ATK 173 29 50 km/t 84 km/t 15 klip og en betinget frakendelse
Slagelse Bredegade Torsdag klokken 21.38-0.45 ATK 68 2 50 km/t 87 km/t En betinget frakendelse
Slagelse Gudumvej Torsdag klokken 10.10-13.30 ATK – bestilt færdselskontrol 37 - - - -
Vordingborg Næstvedvej Torsdag klokken 5.34-9.34 ATK 724 27 60 km/t 90 km/t Et klip

 

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft følgende færdselskontroller:

 

By Vej Tidspunkt
Holme-Olstrup Landevejen Fredag klokken 2.30-4.00 Ingen sager
Korsør - Torsdag klokken 11.00-12.15 To blev sigtet for at køre på ulovlige knallerter – den ene blev også sigtet for narkokørsel
Korsør/Næstved/Vordingborg - Torsdag klokken 12.30-16.30 En blev sigtet for at køre så hurtigt, at det giver et klip i kørekortet
Næstved Havnegade Torsdag klokken 16.10-17.10 Ingen sager
Rønnede Ny Næstvedvej Fredag klokken 4.30-5.00 Ingen sager
Sakskøbing Sydmotorvejen Torsdag klokken 14.30-15.55 En blev sigtet for at køre så hurtigt, at det giver er klip i kørekortet og for ikke at holde så langt til højre på vejen som muligt
Stensved Vordingborgvej Torsdag klokken 19.50-20.20 Ingen sager

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Korsør Halskovvej Torsdag klokken 12.30 43-årig mand fra Korsør Spiritus- og narkokørsel på knallert
Maribo Gasværksvej Torsdag klokken 10.54 50-årig mand fra Maribo Spirituskørsel
Maribo Skørringevej Torsdag klokken 18.43 58-årig mand fra Rødby Spirituskørsel
Rødby Bindernæsvej Torsdag klokken 20.06 26-årig mand fra Rødby Spirituskørsel og kørsel uden førerret. Ejeren af bilen blev sigtet for at overlade den til person uden kørekort

 

 

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi