Nyt fra Stubbekøbing i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Stubbekøbing er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

PÅSKEØNSKE FRA POLITIET: Tal med familien om banksnyderi

Forhåbentlig giver de næste dage mulighed for gode stunder sammen med familie og venner, og politiet har i den sammenhæng et ønske om, at familien på tværs af generationerne også benytter det hyggelige samvær til at advare hinanden mod de telefoniske henvendelser, som især ældre og sårbare modtager, hvor en bedrager udgiver sig for at være fra enten banken eller politiet. Vi har desværre set, at en række borgere har ladet sig overbevise om, at deres konto var ved at blive tømt for opsparingen, men det er ikke korrekt. Kontoen bliver først lænset for penge i det øjeblik, man giver bedrageren adgang til sine bankoplysninger.

Politiets klare påskebudskab er derfor: Lad jer ikke narre af bedragerne – hverken politi eller banken ringer til jer med den slags oplysninger, og vi anmoder ikke om personlige oplysninger som MitID eller pinkoder. Afbryd samtalen og ring til banken på dens hovednummer eller til politiets servicecenter på tlf. 1-1-4.

God påske.

 

STUBBEKØBING: Kvinde anholdt to gange

En 46-årig kvinde fra Nordfalster kom tirsdag til at tilbringe nogle timer i politiets varetægt – ad flere gange. Kvinden blev anholdt klokken 9.07 på sin adresse, efter at politiet havde fået en anmeldelse om, at hun tidligere på morgenen havde kastet en sten mod et vindue, som smadrede. Det skete på Åvej, og kvinden blev sigtet for hærværk. Hun blev løsladt efter afhøring klokken 10.37, men igen tirsdag aften skabte hun en del utryghed i Stubbekøbing, og for at få ro på stedet blev den 46-årige anholdt klokken 19.55. Hun blev løsladt igen klokken 0.22.

 

MARIBO: Sigtet for smugling – havde hash

Efter et tip gennemførte politiet i samarbejde med Skattestyrelsen tirsdag morgen en ransagning af en adresse i Maribo. Hos den 18-årige beboer blev der fundet ikke færre end 40.000 cigaretter, der ikke var afgiftsberigtiget. Den manglende afgift på cigaretterne er på godt 120.000 kroner. Der blev også fundet 56,16 gram hash på stedet. Den 18-årige blev anholdt klokken 10.24 og sigtet for overtrædelse af toldlovens bestemmelser om smugleri og for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, og han blev løsladt igen klokken 12.22 efter afhøring.

 

NÆSTVED: Butikstyv stjal fiskegrej og luftpistoler

Tirsdag eftermiddag fik politiet en anmeldelse fra et byggemarked på Vestergårdsvej om, at personalet havde afsløret en kunde i butikstyveri, og at han blev tilbageholdt på stedet. Det var en 47-årig mand fra Vemmelev, som var gået gennem kassen med forskelligt fiskegrej og to luftpistoler. Det var varer for ca. 2.300 kroner. Den 47-årige blev anholdt klokken 14.58 og sigtet for butikstyveri. Den anholdte blev afhørt på politistationen i Næstved og løsladt igen klokken 18.01.

 

VORDINGBORG: Fuld mand med kniv

Politiet blev tirsdag klokken 17.03 kaldt til Sct. Clemensvej i Vordingborg, hvor en udenlandsk mand tumlede omkring og tilsyneladende var så fuld, at han ikke kunne tage vare på sig selv. Politibetjentene kunne sammenholde en kontrolafgift fra DSB, som de fandt i hans lomme, med oplysningerne i politiets registrer, og på den måde blev hans identitet fastlagt. Det var en 60-årig mand fra udlandet, som blev anholdt klokken 17.30, og ved ankomsten til politistationen i Næstved blev der fundet en ulovlig kniv på ham. Han blev herefter sigtet for overtrædelse af knivloven og står nu til en bøde på 3.000 kroner.

 

SLAGELSE: Ville ikke oplyse navn til politiet

Tirsdag eftermiddag blev politiet kaldt til Holbækvej i Slagelse, hvor en mand optrådte både højtråbende og aggressivt. Betjentene fandt hurtigt frem til ham på baggrund af oplysninger fra vidner, men manden var fortsat opfarende og utryghedsskabende. Han nægtede at oplyse navn og fødselsdato til politiet, for det mente han ikke, at man skulle. Den pågældende blev anholdt klokken 17.58 og sigtet for overtrædelse af retsplejeloven, og herefter blev hans identitet fastlagt. Det var en 26-årig mand fra Slagelse, og efter en kort afhøring blev den anholdte løsladt igen klokken 19.07.

 

ESKILSTRUP: Fik bilen beslaglagt

Politiet standsede tirsdag klokken 18.29 en 31-årig mand fra Nykøbing, der kom kørende i sin bil på Nykøbingvej ved Eskilstrup. En narkometertest viste, at den 31-årige var påvirket af kokain, og desuden var han frakendt førerretten. Han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel og for kørsel i frakendelsestiden, men da han flere gange tidligere var blevet sigtet for at køre uden kørekort, blev den bil, han kørte i, beslaglagt på stedet.

 

NAKSKOV: 22-årig med hash

Efter et tip rullede politiet tirsdag aften klokken 20.54 forbi en lejlighed i Rødby, hvor der lugtede kraftigt af hash. Politibetjentene traf en 22-årig mand på stedet, og han havde 1,3 gram hash på sig. Han blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

 

NYKØBING: Sparkede en rude itu på banegården

En 26-årig mand fra Søborg lod natten til onsdag sit raseri gå ud over en rude i indgangspartiet til banegården i Nykøbing. Han slog og sparkede på ruden, som gik i stykker, men politiet fik hurtigt kontakt til den 26-årige. Han blev sigtet for hærværk, og da han havde en ulovlig kniv på sig, blev han også sigtet for overtrædelse af knivloven.

 

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Tidsrum Udbytte
Haslev Frøgårdsvej Tirsdag klokken 12.00-13.00 Kontanter
Nakskov Halsted Hedevej Tirsdag 21. marts – tirsdag 4. april klokken 10.57 En mellemblå Toyota Yaris, årgang 2000 med registreringsnummer CW 69014
Næstved Herlufsvænge Tirsdag klokken 7.00-13.00 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Slagelse Bredahlsgade Tirsdag klokken 12.40 Nøgler og forskellige kort

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Haslev Karisevej, Druestrup Tirsdag klokken 9.01-11.01 ATK 159 3 70 km/t 89 km/t -
Nakskov Løjtoftevej Tirsdag klokken 8.45-13.30 ATK 549 5 50 km/t 66 km/t -
Rønnede Vordingborgvej Tirsdag klokken 12.15-13.15 ATK 150 2 70 km/t 84 km/t -

 

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft følgende færdselskontroller:

 

By Vej Tidspunkt
Guldborg - Tirsdag klokken 9.30-11.30 En blev sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen og en blev sigtet for at køre 120 km/t, hvor den højst tilladte hastighed er 80 km/t
Vordingborg - Tirsdag klokken 13.00-14.07 En blev sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Eskilstrup Nykøbingvej Tirsdag klokken 18.29 31-årig mand fra Nykøbing Narkokørsel og kørsel i frakendelsestiden. På grund af gentagelsesvirkningen blev den 31-åriges bil beslaglagt på stedet
Korsør Yyvingevej Tirsdag klokken 15.55 20-årig mand fra Slagelse Narkokørsel og kørsel uden førerret

 

 

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi