Nyt fra Stubbekøbing i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Stubbekøbing er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

NYKØBING F.: Scan selv – ikke "tag selv"

En 34-årig kvinde blev i går tilbageholdt af personalet i et supermarked på Fejøgade i Nykøbing F. Kvinden var gået gennem scan-selv kasselinjen, men i hendes indkøbsvogn var der varer for temmelig meget mere end det beløb, hun selv havde scannet varer ind for. Derfor blev politiet tilkaldt, og den 34-årige blev sigtet for butikstyveri.

 

SLAGELSE: brand i skur

I går klokken 16.21 udbrød der brand i et skur på Sverigesvej i Slagelse. Der kom relativt hurtigt styr på flammerne, og ingen kom heldigvis noget til. Politiet formoder, at branden er påsat, og hører derfor gerne fra vidner, der kan have oplysninger om, hvordan branden er startet. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

 

NAKSKOV: Brand i lade efter arbejde med ukrudtsbrænder

Årstiden for ukrudt er tilsyneladende så småt ved at indfinde sig. I hvert fald måtte politiet i går klokken 18.05 køre ud til en adresse ved Nakskov, hvor en ukrudtsbrænder sandsynligvis var årsag til, at der udbrød brand i en lade. Branden blev forholdsvis hurtigt slukket, og hverken dyr eller mennesker kom noget til. Den 67-årige mand, der havde arbejdet med ukrudtsbrænderen,  blev sigtet efter beredskabsloven. På Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside (www.sik.dk) kan du læse om, hvordan du kan sikre dig mod brandulykker, inden du går i gang med din ukrudtsbrænder.

 

SKÆLSKÆR: Stjal mørbrad

I et supermarked på Carl Medingsvej i Skælskør smuttede en mand i går klokken 18.20 gennem kasselinjen uden at betale for 4 stk. oksemørbrad. Inden personalet kunne nå at få fat i ham, var han kørt af sted i sin bil – men de nåede at se hans registreringsnummer. Derfor kunne en politipatrulje lidt senere køre forbi mandens adresse, hvor de traf den 28-årig mand og de fire mørbrader. Han erkendte og blev sigtet for butikstyveri.  

 

KORSØR: Med joint i hånden

I forbindelse med en almindelig patruljering på Halsskovvej i Korsør traf to politibetjente i går klokken 18.07 en 24-årig mand, der stod med en joint i hånden. Han forsøgte at drysse indholdet ud på jorden, da han så betjentene, men det blev hurtigt gennemskuet. Den 24-årige blev sigtet efter lov om euforiserende stoffer.

 

NYKØBING F. En pose med kokain

Politiet fik i går aftes en anmeldelse om, at en mand var blevet set med en pose med noget hvidt pulver på Torvet i Nykøbing F. Kort efter var par to betjente på stedet, og her traf de en 28-årig mand fra Stubbekøbing, der havde 18 gram kokain på sig. Han blev derfor anholdt og sigtet efter lov om euforiserende stoffer.

 

MARIBO: To på en knallert

Efter en henvendelse tirsdag aften om at der var generende knallertkørsel ved Grønningen i Maribo, kørte en politipatrulje til området. Omkring klokken 22.00 traf patruljen en knallertkører, der havde en ulovlig passager bag på. Det udløste en sigtelse efter færdselsloven.

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Tidsrum Udbytte
Dannemare Græshavevej Onsdag kl. 1.52 Vides endnu ikke

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Haslev Lysholm Allé Kl. 16.16 – 21.30 ATK 260 30 50 km/t 75 km/t 4 klip
Mern Ørslevvej Kl. 7.46 – 10.46 ATK – bestilt færdselskontrol 206 4 50 km/t 87 km/t 1 betinget frakendelse
Sorø Vestmotorvejen Kl. 10.28 – 16.15 ATK 6715 21 130 km/t 166 km/t 1 betinget frakendelse
Vemmelev Slagelse Landevej Kl. 18.53 – 23.59 ATK 263 10 60 km/t 86 km/t 1 klip
Vemmelev Slagelse Landevej Kl. 0.00 – 00.34 ATK 8 0 60 km/t - -
Vordingborg Marienbergvej Kl. 11.42 – 14.12 ATK – bestilt færdselskontrol 293 14 50 km/t 70 km/t 1 klip

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft følgende færdselskontroller:

 

By Vej Tidspunkt
Korsør Tårnborgvej Kl. 17.15 – 18.00 150 køretøjer blev screenet, men alle kørte pænt.
Næstved Ringstedgade Kl. 10.00 – 10.45 En cyklist blev sigtet for at cykle i gågaden
Næstved Flere steder Kl. 21.30 – 22.35 9 køretøjer blev kontrolleret – alle have tingene i orden.
Næstved Farimagsvej Kl. 23.45 – 1.00 10 biler blev kontrolleret – ingen sager.
Rønnede Vordingborgvej Kl. 8.34 – 9.35 Tre blev sigtet for at køre for hurtigt – af dem står en til et klip og en til en betinget frakendelse. Desuden var der en, som blev sigtet for at tale i håndholdt mobiltelefon.
Stege Storegade Kl. 11.30 – 14.30 12 køretøjer blev kontrolleret, og af dem blev en sigtet for at køre så hurtigt, at han står til en betinget frakendelse. Desuden blev to sigtet for at tale i håndholdt mobiltelefon under kørslen.
Vordingborg Vordingborgvej Kl. 18.55 – 21.05 En bilist blev sigtet for ikke at have tændt sine lygter i lygtetændingstiden.

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset en enkelt påvirket trafikant:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Næstved Østre Ringvej Onsdag kl. 4.03 32-årig mand fra Næstved Spirituskørsel
Sorø Sorøvej Tirsdag kl 17.25 47-årig mand fra Holbæk Kørsel i påvirket tilstand

 

 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi