Pædagog søges til vores Børnehus

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Da vores tilbagevendte meritpædagog har søgt nye udfordringer, søger vi én pædagog til vores børnehavegruppe (4 – 6 år) 37 t/ugtl. pr. 1. juni eller hurtigst muligt.

Det pædagogiske grundlag er godt inde under huden i Stubbekøbing Børnehus og dermed en del af den daglige pædagogiske praksis på alle stuer. Sprogstimulering og børns motoriske udvikling gennem krop, nervesystem og sanser indgår ligeledes som en central del af den daglige planlægning. Vi er opmærksomme på vigtigheden af den daglige struktur samt inddeling af børnene i mindre nærværende grupper. Vi er ved at være godt i hus med indretningen af vores læringsmiljøer, hvor vi har et øget fokus på børnenes medbestemmelse og hen-imod-sprog. 

Vi forventer:

Du brænder for at skabe trivsel-, udvikling- og læringsmuligheder for "vores" børn i tæt samarbejde med deres forældre. Du har lyst til at arbejde i et hus, hvor vi samarbejder og tager ansvar for hele huset. Er anerkendende, tydelig og professionel i din tilgang til arbejdet.

Stillingens nøgleopgaver:

  • Planlægge, udføre og evaluere det pædagogiske arbejde i institutionen i samarbejde med husets øvrige personaler med afsæt i Den pædagogiske læreplan.
  • Udvikling af børnenes læringsmiljø med særligt blik for læring gennem hele dagen.
  • Bidrage til den faglige udvikling og engagement ift. vores fælles kerneopgave.
  • Arbejde forebyggende bl.a. gennem dialogværktøjet GUSA 2.0 i tæt dialog med kolleger og ledelsen
  • Have fokus på det enkelte barns udvikling, bl.a. gennem udarbejdelse af observationsskemaer og DPU.
  • Bidrage i vedligeholdelse og udvikling af det gode forældresamarbejde.
  • Bidrage til vores gode arbejdsmiljø.

Vi tilbyder:

En dynamisk arbejdsplads, hvor der er plads til alle, og den sociale kapital er høj. 18 imødekommende kollegaer med smil på læben og 80 dejlige børn i alderen 0-6 år.

Kollegial sparring og refleksion og et hus der er i stadig udvikling med fokus på rammer, struktur og børns medbestemmelse i hverdagen.

Din samlede arbejdstid vil blive planlagt og delt op i tid og nærværet på gulvet med børnene og individuel tid til øvrige opgaver.

Er du uddannet pædagog og kan se dig selv ind i Stubbekøbing Børnehus kerneopgaver, ser vi frem til at modtage din ansøgning. 

Stubbekøbing Børnehus er en del af Landsbyordning Stubbekøbing, og derfor har vi et meget tæt samarbejde med Æblehuset i Horbelev og Stubbekøbing Skole/SFO.

Landsbyordning Stubbekøbing er et læringsfællesskab for børn i alderen 0-16 år. I alt er vi 350 børn fordelt på: Stubbekøbing Skole, Stubbekøbing Børnehus og Æblehuset i Horbelev. Geografisk befinder vi os alle på Nordøstfalster, hvor vi nyder godt af den smukke natur og samspillet med lokalsamfundet. Vi samarbejder omkring børnenes trivsel, udvikling og læring i et helhedsperspektiv og gør en dyd ud af at være en central del af landsbysamfundet, og har flere fælles projekter på tværs af børnehusene og skole/SFO gennem året.

 

Ansættelsesvilkår: Efter gld. overenskomst. Fastansættelse på 37 timer ugentlig. Stillingen er til ansættelse pr. 1. juni 2024 – gerne tidligere.

Mere information: Information om stillingen fås ved henvendelse til afdelingsleder af Stubbekøbing Børnehus Katrine Irø på mobil 25 18 20 60 eller til Pædagogisk leder af Landsbyordning Stubbekøbing Laila Gunthel på mobil 25 18 19 29.

Ansøgningsfrist: D. 18. april 2024 kl. 12.00

Samtaler: Der afholdes samtaler d. 22. april 2024 fra kl. 14.00

Ansøgningsprocedure: Send din ansøgning ved at klikke på "send ansøgning" og vedhæft din ansøgning og dit CV. Vi tager kun imod elektroniske ansøgninger.

 

Mere om Guldborgsund Kommune: 

Guldborgsund Kommune har pr. 1. august 2015 indført røgfri arbejdstid. Læs mere om Guldborgsund Kommune på www.guldborgsund.dk 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=ea43877f)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Guldborgsund Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Guldborgsund Kommune, Præstemarken, 4850 Stubbekøbing

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6019871

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet