Stubbekøbing Skole: Morgenåbner til vores SFO søges

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en fagligt velfunderet pædagog med begge ben på jorden til "morgenåbning" i vores SFO alle skoledage fra kl. 6.15-8.30. Udover de faste skoledage åbner det faste personale selv SFO.

I Stubbekøbing SFO har vi et velfungerende kollegialt læringsfællesskab. Vi har en travl hverdag, hvor vi arbejder professionelt med vores udfordringer. Vi brænder for at gøre den lille forskel hver dag for alle vores børn med fokus på deres trivsel, læring og udvikling.

Vi forventer 

  • du er nysgerrig, empatisk og engageret med et positivt livssyn og en god portion humor
  • du arbejder inkluderende og god til at skabe relationer til børn, medarbejdere og forældre
  • du har et godt overblik og er initiativrig ift. hvad morgenen byder og hvad børnene har brug for
  • du motiveres af den pædagogfaglige sparring med udgangspunkt i "vores børn" med henblik på den gode justering ved behov
  • du står sikkert med begge ben på jorden, og møder børnene med ro og anerkendelse

Din arbejdstid vil primært være om morgenen i SFO’en, hvor vi har fokus på at lave en god ramme for starten af dagen og sikre en god overgang til skolen. Der vil være mulighed for vikartimer.

Lidt om vores SFO:

I SFO lægger vi vægt på leg og bevægelse. Vi har fokus på en god struktur for dagen og for den samlede uge. Vi har forskellige aktiviteter som kreative værksteder, spil, konstruktion, bevægelse og meget andet, hvor børnenes medbestemmelse er vigtig. Vi er optaget af og arbejder fortsat med at tilpasse og justere vores læringsmiljøer ift. børnene udvikling. Vi lægger vægt på at have et tæt samarbejde med vores børnehuse i overgangen fra børnehave til ForårsSFO/skole.

Vi tilbyder en udviklingsorienteret skole og SFO, hvor vi arbejder ud fra professionelle læringsfællesskaber i teamstruktur (PLF). Der tages afsæt i indsatserne aktionslæring og co-teaching samt udvikling af egen praksis gennem refleksion og videndeling. 

Vores skole og SFO ligger i et naturskønt område på Nordøstfalster. Vi er en ambitiøs skole og SFO med lige over 200 dejlige elever og 25 engagerede medarbejdere, som hver dag arbejder for at være den bedste skole og SFO for vores lokalområde med høj faglighed og trivsel blandt vores elever.

Flere oplysninger
Du er meget velkommen til at kontakte SFO-koordinator, Britt Brogaard, på mobil 4234 1813.

Ansøgningsfrist er senest den 24. september 2023.

Samtaler afholdes torsdag d. 28. september 2023 fra kl. 14.00

Ansættelsesvilkår
Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er på ca. 10 timer om ugen og med ansættelse pr. 1. oktober 2023 eller efter aftale.

Ansøgningsprocedure: Send din ansøgning ved at klikke på "send ansøgning" og vedhæft din ansøgning og dit CV. Vi tager kun imod elektroniske ansøgninger.

Mere om Guldborgsund Kommune:
Guldborgsund Kommune har pr. 1. august 2015 indført røgfri arbejdstid. Læs mere om Guldborgsund Kommune på www.guldborgsund.dk


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=7f2b30d6)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Guldborgsund Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Stubbekøbing Skole, Rosenvængets Alle, 4850 Stubbekøbing

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.ofir.dk/resultat/Jobannonce.aspx?ofirId=7f2b30d6&action=sendApplicationUrl&utm_source=job.jobnet.dk&utm_medium=referral

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5902973

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet